ABC Tech Baterie Externa Unica De Urgenta, ne-a facut calatoria cu trenul memorabila

      Vara aceasta am fost plecati la bunici, mai exact la parintii mei aflati la 60km distanta de oras.  Am luat si fetele cu noi cum facem de obicei, singura diferenta a fost, ca de data aceasta am ales sa mergem cu trenul nu cu masina. A fost ideea fetelor, isi doreau de multa vreme sa faca o prima plimbare cu trenul si incurajate de bunici, au si reusit sa ne convinga.
    Avem circa 10-12 ani de cand nu am mai apelat la serviciile CFR-ului si nu pot spune ca imi era dor de ele, nu ma incanta acesta excursie pe sine dar, de dragul lor am acceptat. Ma consolam cu gandul ca intraga calatorie dureaza maxim o ora si ca este foarte  putin probabil sa avem nevoie la toaleta. 
       A sosit si ziua plecarii si bineinteles ca ne-am prezentat la gara cu jumatate de ora inainte de plecare, ne-am pus la rand regulamentar la casa de bilete, am asteptat rabdatori si cand ne-a venit si noua randul, doamna de la ghiseu ne spune ca trebuie sa cumparam bilete din tren. Nu am fost niciodata cu "nasul", de cand ma stiu am circulat legal cu trenul. Ii spun lucrul acesta si doamnei de la ghiseu si acesta imi arunca o privire peste ochelari si rastindu-se la mine imi zice, pe acesta ruta circula un tren particular si de aceea trebuie sa cumparati bilete din tren, nu apartie de noi.
      Tren particular? Am ramas surprinsa si aceasta nu avea sa fie singura supriza din acea zi. Ni s-a spus sa mergem la linia trei, trenul era tras deja la peron. Zis si facut. Am iesit din gara si  am avut parte de alta surpriza la linia trei ne astepta un tren  verde si pe care scria mare "Wi-Fi GRATUIT". Am facut ochii cat cepele, ne uitam uimiti cu sotul meu si nu ne venea sa credem, ne-am zis "daca au si cablu sunt cei mai tari". 
     Trenul avea doar doua vagoane si langa fiecare vagon un controlor te invita politicos sa poftesi in vagon.
     Trenul particular nu era cu mult mai "dotat" decat trenul personal clasic atat doar ca era tehnologizat.
       Fetele erau entuaziasmate iar cat am pornit la drum, au inceput sa faca poze si filmulete pentru a nu rata nimic din acesta experienta. Ne simteam foarte bine cu totii cand deodata, s-a auzit sunetul acela specific al telefoanelor de baterie descarcata. Ohh nuuuu, brusc mi-am adus aminte ca uitasem sa pun la incarcat telefonul cu o seara inainte si nu aveam nici incarcator la mine. Sotul meu zice "e un moment perfect sa incercam bateria externa ABC TECH" de la  QuickMobile. Telefonul s-a incarcat 60%, fetele au zambit iar iar noi ne-am putut bucura de calatoria cu trenul.
       Partea cea mai buna a fost faptul ca am putut recicla bateria. Am dus  bateria UNICA dupa folosire la cel mai apropiat Buy-Back si am primit  cadou un Fidget Spinner.

     Baterie Externa Unica De Urgenta este disponibila in doua modele, micro USB si pentru Apple si  poti cumpara de la QuickMobile sau o poti gasi la toate festivalurile renumite din toata tara.
        Vara se termina curand dar excursiile continua, oriunde mergi nu uita sa iei cu tine si o Externa Unica De Urgenta. Dupa folosire nu o "pierde" in padure mergi cu ea la punctele Bay Back si vezi ce cadou te astepta!
      
  
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...