Nivea are grija de familia mea

  
Luna Decembrie a fost intr-adevar luna codurilor pentru familia mea, la inceputul lunii #BUZZStore si #Nivea ne-au oferit sansa de a testa produsele delicate din gama Nivea Baby ! Coletul primit spre testare contine: șampon & spumă de baie Nivea Baby, cremă delicată Soft Nivea Baby, servetele umede Soft & Cream Nivea Baby, Crema de protecție pentru fundulet si mostre pentru o tânără mamica.

A venit apoi Mos Craciun cu tolba plina de daruri pentru toata familia, va urma un an de rasfat pentru noi toti.






Mosul nu a uitat sa resfete nici pe cei mai mici membrii ai familiei care au primit fiecare cate un sampon:

 -Samponul extra-delicat curăţă delicat pielea sensibilă a capului şi părul fin al bebeluşilor.

 Imi place mult acest sampon deoarece curata delicat si da stralucire parului, lasandu-l matasos. Formula sa unică extrem de delicată este special creată pentru ochii foarte sensibili.
Formula sa este îmbogățită cu mușetel și vitamina B3, care sunt la fel de delicate cu pielea copilului ca și apa pură. Nu conţine săpun şi nu irită ochii. 







NIVEA Baby Șampon și Spumă de Baie
Acest sampon este special creat pentru pielea delicată a bebelușului și este dovedit clinic ca fiind delicat, blând și sigur pentru utilizare. Cand facem baita fetele sunt incantate si se joaca cu placere in spuma abundenta produsa de acest sampon. Samponul curata delicat piele si parul fetelor si nu cel mai important nu irita ochisorii lor sensibili. 






Anul Nou ne va găsi rasfatati din cap pana in picioruse!Vom folosi mult timp de acum incolo produse din gama Nivea si Nivea Baby.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...