Cris-Smile clinica stomatologica care a ucis"frica de dentist"

     Este cunoscut faptul ca suntem la coada Europei cand vine vorba de igiena orala. Sistemul nostru public de sanatate este unul dintre principali vinovati, dupa parerea mea.  
      Cine nu a pasit vreodata intr-o policlinica de stat unde o acritura de asistenta te ia la bani marunti ca ai mers sa le deranjezi din vesnica lor pauza de cafea, apratura lasa de dorit la fel si tehnica folosita iar mirosul specific iti ramane vesnic in memorie. De la femeia de servciu pana la director toti te privesc de sus si te iau in ras cand le zici de suferinta ta.  E de ajuns o astfel de experianta si "frica de dentist" ia nastere si o porti cu tine toata viata sau pana in momentul in care intalnesti oameni potriviti si servici medicale stomatologice de calitate.
       S-au deschis si la noi in tara clinici private stomatologice unde esti tratat ca om in primul rand si apoi ca pacient.
    Cand te raportezi la un doctor este foarte important sa ai incredere in acest doctor, el sa te inteleaga si mai ales sa te trateze cu blandete si empatie.
     
 Am descoperit de curand clinica Cris-Smile, o clinica moderna unde te simti binevenit si unde personalul calificat te asculta cu rabdare si te trateaza cu blandete in plus te invata si ce trebuie sa faci pentru a nu mai avea probleme stomatologice. Chiar daca ai o varsta inaintata sau daca esti la inceput de drum poti invata tehnici noi de periaj dentar.
        Fie ca ai nevoie de un aparat dentar, de un detartraj sau de alte servicii stomatologice poti apela cu incredere la acesta clinica de stomatologie. 

       In ceea ce priveste aparatele dentare, Clinica Cris-Smile ofera o gama foarte variata de servici de la aparat dentar mobil ( pentru copiii ce prezinta dinti temporari), la aparate dentare fixe metalice si estetice sau aparate dentare complet invizibile din exterior pana la gutiere ortodontice, toate la preturi accesibile.

    Spalarea frecventa a dintilor este eficienta, insa nu este suficienta pe termen lung. Eficacitatea periajului dentar se refera la capacitatea de inlaturare a reziduurilor alimentare dintre dinti sau de la baza gingiilor si nicidecum la indepartarea tartrului si a depunerilor de placa bacteriana ce se incapataneaza sa ramana fixate pe suprafata dentara. Iar una dintre procedurile profesionale cu adevarat eficace este cea de detartraj

  Specialistul stomatolog, dupa o analiza amanuntita a cavitatii orale, actioneaza pentru eliminarea depunerilor de tartru si de placa bacteriana calcificata cu ajutorul unor instrumente cu ultrasunete. Spre deosebire de instrumentele mai putin evoluate, tratamentul de detartraj cu ultrasunete reduce sensibilitatea dentara, precum si sangerarile gingivale din timpul sau ulterior operatiunilor.


        Cris-Smile mai ofera tratamente de ortodontie, implantologie, stomatologie copii, profilaxie dentara, restaurari dentare, endodontie, estetica dentara, chirurgie dentara, parodontologie si estetica faciala toate la cele mai inalte standarde dar si la preturi accesibile.
       `
       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...