SavElectro aduce lumina vintage in casa ta

      Primul bec electric functional a fost inventat de Thomas Edison. Insa inaintea sa alti 22 de cercetatori au realizat dispozitive similare. Acestea nu aveau insa fiabilitatea becului lui Edison. 
     Despre faima lui Thomas Edison am aflat cu totii, el fiind celebru pentru brevetarea celor mai inedite inventii ale secolului 18 printre care s-a numarat si realizarea si punerea in functiune a primei lampi de iluminat cu filament incandescent.
     Momentul de cotitura in viata omenirii imediat dupa includerea primelor becuri cu filament s-a propagat si amplificat pana in zilele noastre pentru ca iluminatul artificial este indispensabil si iata ca ajungem ca astazi sa ne aducem cu placere aminte de farmecul unui bec Edison.
    Ceea ce diferenteaza un bec Edison de un bec led, spre exemplu,
este insasi cantitatea si nuanta luminii pe care o imprastie in incapere. Prin alaturare a mai multe astfel de becuri si in special prin montarea lor in corpuri de iluminat special concepute pentru forma unui bec Edison, rezultatele vor fi spectaculoase, iar daca este vorba despre atragerea clientilor cu atat mai mult acestia vor fi captivati de lumina inconfundabila pe care un bec Edison o lasa in jurul lui.
      Modele de bec Edison pe care le veti putea utiliza in armonie cu scopul si efectul pe care doriti sa-l imprimati prin iluminare de tip vintage pentru unui anumit spatiu.
     Amenajarea si decorarea in stil vintage iti va crea in casa un univers retro, o ambianta speciala, misterioasa, nostalgica.
   SavElectro comercializeaza o varietate de modele de becuri vintage. Modelele comercializate sunt minunate, durata de viata a
acestor becuri este de 2500 ore iar montajul este facil si se bazeaza pe standartul unui fasung de tip E27, iar dimensiunile becului sunt de 140mm lungime totala si un diametru de 64mm in zona cea mai mare a globului becului.  Puteti crea astfel in propria locuinta zone dedicate pentru relaxare in care lumina oferita de un bec Edison va avea un efect nesperat atunci cand aveti nevoie de odihna si o sursa cu lumina calda. 

      

       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...