"Venim pe rand si ne ducem pe sarite" - Repatriere decedati in conditii profesionale

 "Venim pe rand si ne ducem pe sarite". 

      Ce e de facut  cand cineva drag tie isi gaseste sfarsitul departe de casa  si de cei dragi. Pe langa durerea imensa pe care o simti un singur lucru iti da putere, dorinta arzatoare de a-i aduce trupul neinsufletit acasa. Vrei sa il mai vezi o data acasa, sa il poti plange in liniste si mai ales sa iti poti lua la revedere de la el. 

     Stim cu totii cat de repede rezolva autoritatiile romane problemele noastre, atat in tara cat si in afara ei. Nu iti ramane decat sa apelezi la o firma specializata in repatrierea decedatiilor in conditii optime si la preturi decente.
        In Bucuresti, se afla o firma de pompe funebre care asigura transportul funerar international in conditii decente si profesionale. Indiferent de tara din care se face repatrierea, transportul funerar se va face respectand legislatia tarii in care se afla decedatul dar si legislatia internationala prevazuta in astfel de situatii.

       Funerare Rainbow Dorobantu repatriaza persoanele decedate atat din Europa cat si din statele care nu apartin Uniunii Europene.



     Serviciul de repatrierea pe cale terestra – transport rutier, 
presupune ridicarea persoanei decedate de la domiciuliu/azil/morga/spital si depunerea acesteia intr-un sicriu ce are in componenta lui zinc – sicriu ce se foloseste doar in scopul transportului. 
  Repatrierea pe cale aeriana presupune ridicarea persoanei decedate de la domiciliu/azil/morga/spital/, imbalsamarea acesteia, apoi depunerea intr-un sicriu adecvat pentru transport funerar international. In cazul acestei repatrieri este necesara rezervarea zborului in vederea transportului aerian precum si transportul la aeroport.

    Funerare Rainbow Dorobantu, se  ocupa de obitinerea tuturor documentelor precum avize si certificate necesare transportului persoanei decedate. Spre deosebire de transportul rutier, acest serviciu presupune doar transportul catre aeroportul cel mai apropiat de localitatea in care familia decedatului locuieste. Urmatorul pas este acela de a se ridica trupul neisufeltit al decedatului de la aeroportul de destinatie in vederea aducerii pana la destinatia finala.



  Serviciul de repatriere decedati in conditii decente si ingienice este acum disponibila si la noi in tara. Repatrierea persoanei decedate se face in prealabil in baza unui contract semnat de ambele parti. 


    Costul unei repatrieri in Romania nu este standard el difera de la caz la caz, pretul fiind influentat de distanta, greutatea decedatului, sicriurile cu care se face repatriereaactele necesare repatrierii, modul de transport al decedatului terestru sau aerian.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...