Cumintenia Pamantului

eMAG sustine si se implica activ in colectarea donatiilor, astfel incat "Cumintenia Pamantului" sa se intoarca in patrimoniul cultural national.

Ne dorim sa promovati si voi acest proiect, pentru ca aceasta opera de arta de o importanta colosala, creata de Constantin Brancusi, sa apartina poporului roman.

Donatiile pot fi in valoarea de 25 lei, 100 lei sau 500 lei. Este de ajuns sa va anuntati audienta ca pot selecta una dintre aceste sume, iar ulterior in pagina de produs a donatiei selectate, sa adauge produsul in cos. Dupa plasarea comenzii, donatia va fi efectuata cu succes.

Toate donatiile obtinute astfel vor fi redirectionate catre Ministerul Culturii, in fondul special pentru achizitia sculpturii "Cumintenia Pamantului".

Mai multe detalii despre acest proiect gasiti aici. Puteti utiliza aceste informatii si in promovarea voastra.

Totodata, trebuie mentionat ca pentru aceasta campanie, cookie-urile vor fi plasate, insa comisioanele nu se vor inregistra pentru donatii. Pentru orice alt produs achizitionat, se va acorda comision in mod normal, conform grilei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...