Ai nevoie de
- 200 g faina
- 275 g branza dulce
- 2 plicuri zahar vanilinat
- coaja de la o lamaie
- un praf de sare
- un praf de copt
- 1 ou
- 5 linguri de zahar
- ulei pentru prajit
- smantana grasa
- dulceata de visine
Branza dulce se amesteca cu oul,zaharul,zaharul vanilinat,coaja de lamaie.
Faina se amesteca cu praful de copt si praful de sare.
Se amesteca cele doua si se lasa la odihnit 10-15 minute.
Se formeaza cateva cercuri specifice papanasilor si cateva bilute,mie mi-au iesit 6 bucati.
Se prajesc in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc cu dulceata si smantana.
Sunt bune atat calde cat si reci
Faina se amesteca cu praful de copt si praful de sare.
Se amesteca cele doua si se lasa la odihnit 10-15 minute.
Se formeaza cateva cercuri specifice papanasilor si cateva bilute,mie mi-au iesit 6 bucati.
Se prajesc in ulei incins si se scot pe hartie absorbanta.
Se servesc cu dulceata si smantana.
Sunt bune atat calde cat si reci
Pofta buna!!!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu