Sapanta- un loc de aducere aminte...

M-am mutat recent cu familia in Maramures si avem in plan sa vizitam cat mai multe locuri minunate din acesta parte a tarii.  Pana sa ne mutam aici nu prea am avut ocazia sa ne vizitam tara, dar ne-am promis noua si copiilor ca situatia se va schimba.

Am cautat obiective turistice si locuri de cazare si intamplator am descoperit portalul Holidaynet.ro,

 Am fost incantata de ideile de calatorie gasite pe portal. Am accesat Cazare Maramures   si prima sugestia a fost Cimitirul Vesel de la Sapanta , auzisem de el si vroiam de mult sa il vizitam.

Portalul Holiday.net este foarte usor de folosit si gasesti aici toate informatiile de care ai nevoie precum si indicatiile necesare pentru a ajunge la locul pe care doresti sa il vizitezi sau la pensiune unde iti faci rezervare.

Dupa ce am rezervat doua camere la o pensiune, am pornit plini de entuziasm la drum. Drumul pana la Cimitirl Vesel din Sapanta a fost destul de anevoios, am ajuns pe la asfintit la destinatie si ne-am cazat abia dupa ce am vizitat Cimitirul Vesel.



Va spun sincer ca ma asteptam sa gasesc un loc vesel plin de voie buna si numai bucurii, am gasit in schimb un loc de o mare insemnatate spirituala, un loc care te face sa meditezi la viata ta, la momentul in care nu vei mai fi sau la cum ai vrea sa ramai in amintirea celor dragi tie.

Un amalgam de sentimente m-a cuprins citind cele cateva versuri dedicate fiecarei persoane plecate dintrei noi. Am zambit  alaturi de cei care "au scapat de gura soacrei" , am plans citind despre durerea parintilor care si-au pierdut unicul copil intr-un accident de masina, m-am intristat citind povestile celor plecati prea repede dintre noi si m-am bucurat pentru cei care au avut  viata implinita si au reusit sa lase ceva in urma lor.



Cimitirul Vesel este un loc care schimba vieti, schimba destine, te ajuta sa constientizezi lucrurile importante din viata ta, dar mai ales te face sa intelegi ca nu esti nemuritor, ca mai devreme sau mai tarziu toti plecam din acesta lume - important este ce lasam in urma noastra.

Se lasa seara asa ca am hotarat sa mergem sa ne cazam la pensiune, dar am promis ca ne intoarcem din nou in dimineata urmatoare. Este ceva mistic in acest loc, care te face sa te intorci iar si iar pentru a descoperii macar o mica parte din maiestria mesterilor populari autentici.
Inca nu am hotarat care va fi urmatarea noastra destinatie de vacanta dar cu siguranta vom apela tot la portalul Holidaynet.ro pentru idei si pentru cazare.

                                                            Concediu placut tuturor!!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...