Mic dejun cu notificare

       De cand a aparut noua inovatie, #mancarecunotificare, de la Caroli, este o placere sa iei micul dejun in familie in plina singuranta.





      Din grija pentru consumatori, cei de la Caroli au "dotat" Salamul Semenic Extra cu o eticheta inteligenta, cu Carolimetru Termic care te notifica daca produsul tau este pastrat la o temperatura optima, respectiv la 2-8°C.  http://www.caroli.ro/ro/carolimetru-termic/#.WNi2am997IV




      Acest cadran termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului:
  • •   sub 8°C are culoarea verde
  • •   peste 8°C incepe să sa coloreze in galben.

      Cu ajutorul unei astfel de etichete iti este mult mai usor sa pastrezi produsele la temperatura optima pentru a le putea consuma in siguranta.

    In ceea ce priveste micul nostru dejun cu Salamul Semenic Extra, pot sa va spun ca pana ne-am asezat la masa cu totii eticheta termosensibila a inceput sa se coloreze in galben, motiv pentru care am introdus la rece toate produsele perisabile, atat salamul cat si branzica topita si untul de masa. Cand eticheta salamului a fost din nou verde inchis si copilasii tot prezenti la masa am putut servi in siguranta, micul nostru dejun in familie.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...