Noua vopsea de par Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX®

      Anul acesta am fost o norocoasa, am fost din nou selectata la campaniile de testare marca BuzzStore. 
      E un real noroc sa testezi inainte de sarbatorile Pascale o vopsea de par care poate fi folosita cu usurinta acasa, fara ajutorul unui specialist si fara griji ca iti va deteliorara parul.
     Coletul pe care l-am primit a avenit frumos impachetat si dotat cu o multime de cadouri pentru prietenele mele.




     Eu una urasc  cozile interminabile de la coafor inainte de sarbatori, asa ca am testat singurica noua vopsea cu vopselei de par Schwarzkopf Color Expert, prima vopsea de păr pentru utilizare acasă cu tehnologia profesională OMEGAPLEX® împotriva ruperii şi deteriorării părului.
           Am optat pentru suvite discrete pentru sarbatorile ce se apropie si sunt foarte multumita de rezultat. Aceasta vopsea  de par Expert Color este foarte usor de aplicat si nu arde parul. Acum parul meu este moale si matasos si foarte placut la atingere.


    Pe viitor o sa incerc si alte nuante, sunt foarte multumita de aspectul parului meu. Va recomand sa folositi cu incredere Noua vopsea de par Schwarzkopf Color Expert cu OMEGAPLEX®, cu siguranta nu veti regreta. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...