Protectie pentru telefonul tau

   In ultimii anii, telefonul a devenit " cel mai bun prieten al omului". Folosit la scara foarte larga, micut si compact cu un milion de functii si aplicatii, telefonul mobil a devenit indispensabil si nu ne imaginam viata fara el.
    Tocmai de aceea este foarte imporant sa iti stii in permanenta telefonul in siguranta folosind folie de protectie de cea mai buna calitatea dar si huse de protectie rezistente.
      Pe magazinul online, Husa Folie Protectie, gasesti acum cele mai noi modelel de huse si folii de protectie pentru telefonul tau  la preturi foarte avantajoase.
        
  De exemplu, pe site gasesti acum husa silicon Allwiev modele inedite la doar 35 ron . Modele sunt perfecte pentru acest inceput de primavara, aceasta husa de silicon personalizata poate fi interpretata drept bumper, deoarece protejeaza spatele si marginile telefonului, astfel ecranul ramane liber. Acesta poate fi protejat cu o folie de protectie din plastic sau din sticla securizata, ce se potriveste la fix cu aceasta husa din silicon, deoarece husa din silicon personalizata nu agata telefonul iar folia de sticla are marginile curbate 2.5d tocmai pentru a permite o utilizare usoara, comoda si rapida.
      Marginile husei de silicon sunt total transparente si spatele este imprimat cu diverse modele. Carcasa din silicon pentru telefonul Allview X3 Soul Lite ofera doar protectie impotriva zgarieturilor si a prafului, de exemplu atunci cand purtati telefonul in buzunar/poseta cu cheile, husa impiedica zgarierea telefonului. 
       In ceea ce priveste folia de protectie, este indicat sa optezi pentru o folie securizata ca de exemplu  folie sticla securizata Allview care are urmatoarele proprietati:



- ultrathin Tempered Glass nu este o simpla folie protectie de sticla, ci un geam securizat cu o rezistenta la zgarieturi de 9H.  Grosimea de doar 0.26mm al produsului Tempered Glass nu va afecta deloc sensibilitatea ecranului tactil.

- ultrathin Tempered Glass cu ajutorul nanotehnologiei, are un strat oleofobic si liophobic care ii ofera rezistenta impotriva  amprentelor si celorlalte impuritati, astfel se poate curata si intretine mai usor.

- ultrathin Tempered Glass ofera o vizibilitate foarte mare si in plus nu va straluci in lumina directa a soarelui.


      Am inteles de timpuriu si cu un cost foarte mare, cat este de imporatat sa iti protejezi telefonul de factorii externi care il pot deteliora in timp.  
 Accesoriile pentru telefon sunt necesare si acum le gasesti la preturi mai mult decat accesibile pe Huse Folie Protectie.            
         


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...