In vacanta la mine acasa

    


    Anul trecut am investit intr-o piscina. Aveam nevoie de de putina relaxare dar programul infernal de la birou nu ne permitea sa ne luam o mica  vacanta in timpul verii, singura solutie a fost sa ne achizitionam o piscina pe care am montat-o chiar la noi in curte.

    Usor de instalat si montant dar mai ales usor de intretinut, piscina de acasa ne  ofera momente de neuitat alaturi de familia nostra si relaxare la orice ora din zi si de ce nu din noapte.
     Am optat pentru piscina Azuro  pe care am ingropat-o complet în sol. 
   Piscina rotunda Azuro Vario V1 este ideala pentru întreaga familie si nu avem costuri mari cu intretinerea ei .





      Pachetul contine corpul piscinei in forma de cerc cu diametrul de 3,6 m, adancime de 1,07m, volum aproximativ 11 m3 si costa 1770 ron iar transportul este gratuit.

     Intretinerea unei astfel de piscine este relativ simpla si consta in:
-filtrarea apei. Noi am optat pentru un filtru cu cartus, sistemul de filtrare cu cartus RP350 ne mentine apa curata din piscina pe tot timpul sezonului.



-Aspirarea si curatarea piscinei o realizam cu ajutorul aspiratorului semiautomat Cristal

-Tratament complet pe baza de clor  contine 4 plicuri cu tratament complet si 4 benzi pentru testarea apei. Mod de folosire: cate un plic pe saptamana, se aplica direct in apa din piscina. Pentru eficienta tratamentului, reglati pH-ul apei intre 7,0 si 7,4.

 -prevenirea aparitiei si dezvoltarii algelor  Algele sunt o formă de viată vegetală care se dezvoltă în toate apele stătătoare expuse la lumina soarelui, aparitia lor produce înverzirea apei şi reprezintă o posibilă sursă de infectii. Împotriva acestora se folosesc substante algicide care vin în completarea tratamentului cu clor activ. Desalgine C



-limpezirea apei  În mod frecvent apa poate deveni tulbure din cauza unor particule care sunt prea mici pentru a putea fi retinute de filtru. În acest caz adăugati un agent de limpezire, care coagulează toate solidele în suspensie astfel încât să fie retinute de sistemul de filtrare; apa devine astfel limpede şi transparentă. 


    Conservarea piscinei in perioada rece este foarte simpla si consta in  curătarea filtrului, acoperirea piscinei cu prelata de iarna,   reducerea nivelului apei din piscină si adaugarea de  purilool super un lichid puternic concentrat pentru tratamentul de iarna al apei din piscina acesta previne formarea precipitatelor de calciu si cresterea algelor, apa din bazin poate fi refolosita dupa sezonul de iarna imediat dupa o clorinare soc


       Cu o piscina in curte te poti relaxa ca in vacanta in fiecare zi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...