Lentilele de contact si alergiile




Persoanele alergice, care sunt si purtatoare de lentile de contact, intampina adesea probleme precum: inrosirea ochilor, senzatie de mancarime sau de corp strain, lacrimare. Cu alte cuvinte, alergii oculare. Alergia oculara se declanseaza la alergeni de interior (praf, scuame de origine animala) si de exterior (polenul, mucegaiurile).


Iata cateva strategii recomandate de specialistii CooperVision:
-Foloseste lentile de contact zilnice, de unica folosinta. Acestea se aplica dimineata si se indeparteaza seara, inainte de culcare, urmand ca a doua zi sa se aplice o noua pereche de lentile. Astfel, se previne riscul infectiilor.
-Poarta mai rar lentile de contact si treci la vechii ochelari de vedere in sezonul alergiilor.
-Foloseste picaturi oftalmice, deoarece acestea refac stratul lipidic al filmului lacrimal, hidratand ochii si indeparteaza particulele cauzatoare de disconfort.




Alte sfaturi pentru prevenirea alergiilor oculare:
- Nu atinge sau freca ochii;
- Spala-te des pe maini cu apa si sapun;
- Spala fetele de perna cu apa fierbinte si detergent bio ;
- Evita machiajul ochilor;
- Poarta intotdeauna ochelari de soare cand iesi din casa.


Acceseaza paginile https://www.conga.ro/12-lentile-de-contact si http://www.conga.ro/162-picaturi-oftalmice pentru a comanda online lentilele de contact si picaturile oftalmice potrivite nevoilor tale!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...