Aspiratorul viitorului



       Cand au aparut prima data si pe piata romaneasca aspiratoarele cu spalare, imi placeau foarte mult.
Idea de a putea  spala covoarele  in confortul casei si fara a mai fi nevoie sa chem o firma specializata, fara a mai ridica mobila si a face mare deranj in casa, ma incanta foarte tare. Prietena mamei mele are o firma de curatenie dotata cu un astfel de aspirator asa ca am apelat la ajutorul ei in ajun de sarbatori, pentru a spala covorul din sufragerie. Nu se punea problema de plata, serviciu presat era un favor pentru o  fapta buna a mamei si a avut loc a finalul programului de lucru, in plus impreuna cu sotul meu ne-am luat angajamentul ca vom face noi munca de jos, pentru ca mama si prietena ei sa stea linistite la o cafea.
Mare mi-a fost mirarea cand a ajuns, cu ajutorul sotului, aspitarorul minune la noi in casa. Era ambalat intr-o cutie gigant, montarea lui a durat destul de mult si cand in sfarsit am reusit sa il pornim zgomotul facut era infernal. Cat timp a durat operatia de spalare m-am gandit doar la vechiul meu aspirator cu sac si "muzica" lui din timpul functionarii, si nu mi-am mai dorit nici sa aud de aspiratoarele cu spalare. 
Intre timp lucrurile s-au mai schimbat aspiratoarele cu spalare au "intrat la apa" si se preteaza tot mai mult la nevoile unei gospodari.



Aspiratoare cu sac in schimb sunt cele mai cautate, am ramas fidela acestui tip de aspirator si daca ar fi sa ii aduc imbunatatiri probabil ca prima ar fi schimbarea sacilor clasici cu saci parfumati.
Eu de cate ori golesc sacul aspiratorului, pun esenta de lavanda pe o bucatica de vata si o aspir astfel de fiecare data cand folosesc aspiratorul in casa miroase a lavanda, reusesc astfel sa elimin mirosul neplacut al aspiratorului. 








    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...