Carucior DHS Baby Funky

  
    Eu, cand am ramas insarcinata, am inceput sa intru din ce in ce mai des in magazinele de profil si sa imi achizitionez din timp cele necesare pentru venirea pe lume a bebelusului meu. Initial am cumparat lucrusoare in culori neutre, iar dupa ce am aflat ca urma sa avem o fetita am umplut casa de lucrusoare roz, rosii sau violet.
       Pentru investitiile mai mari am cerut sfatul prietenilor care erau deja parinti, asa am aflat de acest site PeBebe.ro pe care acum il recomandam si noi tuturor parintilor si viitorilor parinti. Produsele sunt de calitate iar livrarea este rapida.
      Eu am achizitionat un carucior DHS pentru printesa mea mai exact modelul de carucior DHS Baby Funky si dupa patru ani de utilizare si doi copii plimbati in el pot spune ca suntem foarte multumiti de acest carucior.
        Noi l-am folosit din prima luna de viata a micutelor noastre, spatarul are patru nivele de reglare si este foarte usor de folosit.

  Pozele cu printesele noastre sunt facute la un interval de aproximativ doi ani si jumatate caruciorul arata ca nou si functioneaza foarte bine.



     Caruciorul DHS este confectionat dintr-un material impermeabil si are o husa de protectie pentru picioare foarte utila cand ploua, ninge sau bate vantul. Manerul caruciorul este reversibil si este prevazut cu tavita si suport pentru pahare foarte practic si util.  In partea de jos se afla cosuletul pentru bagaje foarte spatios si rezitent iar sistemul de pliere este de tip carte astfel ca il poti depozita cu usurinta sau daca vrei sa pornesti cu el la drum incape lejer in porbagajul masinii.
    Au existat momente cand am fost nevoiti sa le inghesuim pe micute in carucior depasind astfel limita de greutate dar caruciorul a rezitat foarte bine si a ramas functional. 
      Carucioarele pentru copii DHS sunt de calitate. Noi l-am folosit pe al nostru timp indelungat si asta ne-a scutit de cheltuieli inutile. Cu toate astea, am avut in casa si discutii de genul "mami, nu pune bebele la mine in carucior!!" asa ca am fost nevoiti sa apelam din nou magazinul PeBebe.ro de data aceasta pentru achizitionarea unei triciclete.
       Suntem foarte multumiti de produsele si serviciile acestui site, cu siguranta vom mai achizitiona de la ei.


       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Investeste inteligent in imobiliare

  Investeste inteligent in imobiliare  Majoritatea ne dorim sa avem o stabiliate finaciara sau un venit pasiv care sa ne asigure un trai dec...